Икономия на вода

                           Аератори и кран/аератори Hihippo  – Германия

 

Аераторът е елемент на почти всяка батерия. Задачата му е да изведе и насочи водата извън батерията. От качеството му зависи продължителността на живота на батерията и икономията на вода.

Аераторите Hihippo приличат на монтираните на почти всяка батерия. Обикновените аератори ограничават водната струя само с около 15%, докато при Hihippo ограничението стига до 84%. Изследвания доказват, че сумата похарчена за Hihippo в няколкочленно семейство се възвръща само след един-два месецa използване на продукта. Тук е важно да се подчертае, че намаленият дебит не води до по-лоши комфорт и качество на миенето. Не е важно само количеството вода, но също налягането и насочването на струята!

Кран/аераторът Hihippo e допълнително снабден с бутон, намиращ се в долната му част. С негова помощ можете да спирате и пускате водата, без да е необходимо да спирате и пускате притока на вода от батерията и без да настройвате топлината на водата всеки път – натискате бутона и водата потича, натискате го отново и водата спира!

Hihippo са носители на множество награди от престижни панаири и изложби. Не са необходими специални познания за монтаж. Аераторите Hihippo представляват съвременно устройство, което се монтира на края на батерията и може да се използва при 80% от батериите, предлагани на пазара. Инсталацията е изключително лесна – само отвивате оригиналния накрайник и на негово място поставяте Hihippo. Не се нуждаете от инструменти за монтиране.

По-хигиеничен и удобен вариант за пускане/спиране на водата.

Hihippo кран/аераторите представляват не само филтър, но също така изпълняват основната функция на традиционните батерии – пускане и спиране на водата. Много по-хигиенично е миенето, когато на батерията е монтиран кран/аератор Hihippo, защото бутона за пускане/спиране се намира точно на изхода на водата. Hihippo се почиства от водния поток, когато пускаме водата и така се избягва повторния контакт със замърсени повърхности – характерно при спиране на водата, когато използваме само традиционните кранчета.

Вашите деца ще могат по-лесно сами да пускат/спират водата, а миенето на ръце няма да е свързано с изразходване на големи количества вода. Наглясяте силата на струята и топлината на водата и детето само натиска бутона.

Освен чистото количество вода, което спестявате, спестявате и част от допълнителните разходи за подгряване на водата и се грижите за природата – произвеждате по-малко отпадъчни води, използвате по-малко енергия за затопляне на водата!

Тествани са 500,000 цикъла на пускане и спиране на водата.

Благодарение на високото качество на материалите Hi hippo са практически вечни.

Евтин и ефективен заместител за всяка батерия, при която има проблем с цялостното спиране на водата.

Батерията може да протече след продължителна употреба и тогава трябва да се мисли за покупка на нова (или пък ремонт на старата, ако това е възможно в дадения случай). Аераторите Hi hippo могат ефективно да Ви помогнат при разрешаването на този проблем и да продължите използването на Вашата стара батерия.

 

Регулируем аератор Hihippo  HP-155

 

HG155

Спестява вода м ежду  30-85%

Лесна регулация

Лесен монтаж

Универсална резба

Подходящ за – дома, училище, хотел, офис, индустрия и др.

Цена :  9 лв

 

 

 

 

Кран аератор  пуск/стоп Hihippo  HP-2065

 

HG2065

Спестява вода  48%

Водата се спира и пуска с едно докосване

Не е необходимо всеки път да се настройва топлината и силата на водата

Повишава хигиената

Самоизмива се

Намалява нуждата от почистване

Лесен монтаж

Универсална резба

Подходящ за – дома, училище, хотел, офис, индустрия и др.

 

Цена :  18 лв

 

Кран аератор  автостоп Hihippo   HP-285

 

HG285

Спестява вода  48%

Водата се пуска с едно докосване

Водата сама спира след период от 2 до 20 сек. според настройката

Не е необходимо всеки път да се настройва топлината и силата на водата

Повишава хигиената

Самоизмива се

Намалява нуждата от почистване

Лесен монтаж

Универсална резба

Подходящ за – дома, училище, хотел, офис, индустрия и др.

Цена :  21 лв

 

 

 

20130131_85352 20130131_6837720130131_1751120130131_5652420130131_3985920130131_74465

diy-on_en

 

hyguenic-on_en

extend-on_en

 

touch-on_en

 

green-on_en